Küçük kıza cinsel istismar: Esenler’de kan donduran olay!

Esenler’de çocukların dikkati olası bir faciayı önledi. Park halindeki araçların arasında bir kız çocuğunu taciz etmeye çalıştığı iddia edilen şüpheli, küçük kızın çığlıkları ve diğer çocukların yardıma koşmasıyla olay yerinden kaçtı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Esenler’de sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta tek başına yürüyen küçük bir kız çocuğu, park halindeki araçların arasına gizlenen bir şahsın taciz girişimine maruz kaldı. Şahsın hamlesiyle büyük korku yaşayan küçük kız, “Anne, anne!” diyerek bağırmaya başladı.

​”Aracın Altına Bakıyormuş” Süsü Vermeye Çalıştı

​Küçük kızın yardım çığlıklarını duyan çevredeki diğer çocuklar, hiç tereddüt etmeden sesin geldiği yöne doğru koştu. Çocukların hızla olay yerine yaklaştığını fark eden şüpheli, yakalanmamak için soğukkanlı görünmeye çalıştı. Çevredeki vatandaşların dikkatini çekmemek adına eğilerek araçların altına bakıyormuş gibi yapan şahıs, bir süre sonra paniğe kapılarak hızla bölgeden uzaklaştı.

​O Anlar Kamerada: Vatandaşlar Tepkili

​Şüphelinin çocukların müdahalesiyle kaçtığı o anlar, mahalle sakinlerinden birinin cep telefonu kamerası tarafından kayda alındı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından mahalleli duruma sert tepki gösterdi.

Emniyet Güçleri Harekete Geçti

​Yaşanan olayın ardından bölgede büyük infial oluşurken, ihbar üzerine emniyet güçleri konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Görüntüleri incelemeye alan polis ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen şahsı yakalamak için çalışma yürütüyor.

Exit mobile version