Kaza, Sincik ilçesine bağlı Pınarbaşı köyü yakınlarında, akşamın ilerleyen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.G. (43) idaresindeki 44 AGT 428 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak metrelerce yükseklikteki şarampole yuvarlandı.
OLAY YERİNE EKİPLER SEFERBER OLDU
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, jandarma ve UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) sevk edildi. Sarp arazide zor şartlar altında araçtan çıkarılan yaralılar; sürücü B.G. ile araçta bulunan E.G. (33), M.G. (32), Sibel Sancak (32) ve T.Ö. (30), sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Kahta Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
SİBEL SANCAK TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 32 yaşındaki Sibel Sancak, doktorların gösterdiği yoğun çabaya rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sancak’ın vefat haberi yakınlarını derin bir üzüntüye boğarken, kazada ağır yaralanan M.G.’nin (32) durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
ADLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Güvenlik güçleri, kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunarak kazanın teknik bir arızadan mı yoksa sürücü hatasından mı kaynaklandığını belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Hastanede tedavisi süren diğer yaralıların sağlık durumlarının ise yakından takip edildiği bildirildi.

