Korkunç kaza: Ölü ve yaralılar var

Bitlis’in Güroymak ilçesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki su kanalına yuvarlanan otomobildeki yolculardan biri kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, 3 kişi ise yaralı olarak tedavi altına alındı.

İşte detaylar…

D300 KARAYOLUNDA SU KANALINA UÇTU

Yürekleri dağlayan kaza, Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesi sınırlarından geçen D300 karayolu üzerinde, Muş istikametindeki Şeyh Mahmut Mezarlığı mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, plakası henüz tespit edilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine savrularak yol kenarında bulunan su kanalına uçtu.

CAN PAZARINDA YARALILARA ZAMANLA YARIŞAN MÜDAHALE

Feci kazanın ardından araç içerisinde bulunan M.İ., Ö.A., R.A. ve Y.İ. isimli vatandaşlar çarpmanın etkisiyle yaralandı. Çevredeki sürücülerin ve vatandaşların acil ihbarı üzerine kaza mahalline ivedilikle jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

SAĞLIK EKİPLERİ KANALA GİREREK YARALILARI KURTARDI

Olay yerine ulaşan sağlık personeli ve kurtarma ekipleri, su kanalının içerisine girerek hurdaya dönen aracın içindeki yaralı vatandaşları güçlükle çıkardı. Kaza mahallinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, vakit kaybetmeksizin ambulanslarla Güroymak Devlet Hastanesi acil servisine sevk edildi.

AĞIR YARALANAN MERYEM İ. KURTARILAMADI

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Meryem İ., uzman hekimlerin tüm tıbbi çaba ve müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 3 yaralının hastanedeki tedavileri titizlikle sürdürülürken, güvenlik güçleri elim kazanın kesin çıkış nedenini belirlemek üzere geniş çaplı tahkikat başlattı.

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version