İşte yürek yakan kazanın detayları:
GECENİN SESSİZLİĞİNİ ACI FREN SESİ BOZDU
Kaza, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Sinanbey Parkı önünde, sabaha karşı saat 03.00 sularında gerçekleşti. Y.B. yönetimindeki 06 BZH 145 plakalı Citroen marka otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu savrularak kaldırımdaki ağaca şiddetli bir şekilde çarptı.
GENÇ YETENEK OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Çarpmanın şiddetiyle adeta hurda yığınına dönen araçta bulunan 19 yaşındaki Erenşah Ergün, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kaza yerinde yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü Y.B. ise ağır yaralı olarak olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
KASTAMONUSPOR CAMİASI YASTA
Kazada hayatını kaybeden Erenşah Ergün’ün, GMG Kastamonuspor’un alt yapısında forma giydiği öğrenildi. Genç sporcunun acı haberi, kulüp yönetimini ve takım arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğdu. Ergün’ün cenazesi, savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Emniyet güçleri kazanın meydana geldiği bölgede geniş çaplı inceleme yaparken, otomobilin neden kontrolden çıktığına dair teknik araştırmalar sürüyor. Kentin en işlek caddelerinden birinde yaşanan bu feci olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

