Kontrolden çıkan yolcu otobüsü dehşet saçtı: Çok sayıda yaralı

TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkan yolcu otobüsü önce bariyere, ardından dinlenme tesisi girişindeki tabelaya çarptı. Meydana gelen kazada 5'i ağır olmak üzere 15 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsünün bariyer ve dinlenme tesisi girişindeki tabelaya çarpması sonucu 15 kişi yaralandı. Yaralılardan 5’inin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti

Kaza, sabah saat 05.00 sıralarında TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.A. idaresindeki 46 DC 111 plakalı yolcu otobüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarındaki bariyerlere, ardından dinlenme tesisi girişindeki yön tabelasına çarptı.

İhbar Üzerine Ekipler Bölgeye Sevk Edildi

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve Karayolları ekipleri yönlendirildi. Kaza nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alınırken, ekipler otobüste mahsur kalan yolcuları kurtarmak için çalışma yürüttü.

5 Yaralının Durumu Ağır

Kazada, otobüs şoförüyle birlikte toplam 15 kişi yaralandı. Yaralılardan 5’inin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Otobüste sıkışan bazı yolcular itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bulundukları yerden çıkarılırken, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Kaza sonrası jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, otobüsün kontrolden çıkmasına neden olan olayın kesin sebebinin yapılacak teknik incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

Exit mobile version