Kontrolden çıkan otomobil iş yerine daldı: 3 yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hızla giden otomobil, Bitez Kavşağı’nda kontrolden çıkarak önce kaldırıma, ardından iş yerine girdi. Araçta sıkışan 3 kişi itfaiyenin uzun uğraşlarıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Konacık Atatürk Bulvarı’nda gece saatlerinde yaşandı. İlçe merkezi yönüne hızla ilerleyen otomobil, Bitez Kavşağı’nda kontrolden çıktı. Önce kaldırıma çıkan araç, yoldaki telefon kablosuna takılarak direği devirdi ve ardından servis yolu kenarındaki iş yerine girdi.

yeri

3 Kişi araçta sıkıştı

Araçta bulunan B.S.T., H.A. ve H.A. isimli 3 kişi otomobilde sıkışarak yaralandı. Kaza sonrası çıkan küçük yangın, tesadüfen bölgeden geçen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yangın tüpleriyle söndürüldü.

Uzun uğraş sonucu kurtarıldılar

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri, yaralıları kurtarmak için itfaiye ekipleriyle birlikte yoğun çaba sarf etti. Yaralılar uzun uğraşlar sonucu araçtan çıkarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Soruşturma sürüyor

Kaza ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. Yetkililer, kazanın nedenlerini belirlemek için olay yerinde inceleme yapıyor.

Exit mobile version