Brunga’da son dokunuşlar
Trendyol Süper Lig’de sezonun final haftasına girilirken, temsilcimiz Kocaelispor kritik Antalya deplasmanı için hazırlıklarında sona geldi. Yeşil-siyahlı ekip, bugün saat 17.00’de Brunga Tesisleri’nin küçük sahasında gerçekleştireceği antrenmanla sezonun son çalışmasını yapacak. Teknik heyetin taktik ağırlıklı bir program uygulayacağı idmanda, zorlu mücadele öncesi oyun planının son detayları gözden geçirilecek.
Takımda motivasyon zirvede
Kritik maç öncesinde futbolcuların oldukça moralli ve istekli olduğu gelen bilgiler arasında. Özellikle son haftalarda yakalanan olumlu hava ve camiadaki kenetlenme, takıma büyük bir motivasyon kaynağı olmuş durumda. Teknik direktör ve ekibi yönetimindeki çalışmalarda futbolcuların hırsı dikkat çekerken, takım içindeki yüksek birlik ve beraberlik duygusunun Antalya deplasmanına galibiyet parolasıyla yansıması bekleniyor.
Yolculuk yarın saat 12.50’de
Kocaelispor kafilesi, bugün yapılacak son antrenmanın ardından kampa girecek. Yeşil-siyahlılar, yarın saat 12.50’de havalanacak olan uçakla Antalya’ya doğru yola çıkacak. Akdeniz ekibi karşısında puan ya da puanlar hedefleyen temsilcimiz, sezonu puan cetvelinde en iyi yerde ve güçlü bir şekilde tamamlamayı amaçlıyor.
Antalyaspor yönetiminin bilet fiyatlarını 7 TL yapması ve deplasman tribünü kontenjanını artırmasıyla birlikte, tribünlerdeki yerini alacak binlerce Kocaelispor sevdalısının da takıma deplasmanda itici güç olması bekleniyor.
