Kocaelispor kampa girdi

Süper Lig’deki gururumuz Kocaelispor, kritik Gençlerbirliği deplasmanı için Başkent’e çıkarma yaptı. Hazırlıklarını tamamlayan yeşil-siyahlı ekibimiz, maç saatini beklemek üzere Ankara’da kampa girdi.

İşte detaylar…

Şampiyonluk yolunda ve lig sıralamasında büyük önem taşıyan Gençlerbirliği mücadelesi öncesi temsilcimiz Kocaelispor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulu. Hafta başından bu yana Körfez Tesisleri’nde yoğun bir mesai harcayan yeşil-siyahlılar, maçın oynanacağı Ankara’ya ulaşarak geri sayıma başladı.

SELÇUK İNAN YÖNETİMİNDE YOĞUN MESAİ

Temsilcimiz, Teknik Direktör Selçuk İnan liderliğinde taktiksel hazırlıklarını büyük bir titizlikle yürüttü. Hafta boyunca gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve moralli olduğu gözlenirken, teknik heyet Gençlerbirliği’ni yıkacak planı belirledi. Rakip analizi üzerinde duran Selçuk İnan, Ankara deplasmanından 3 puanla dönerek taraftarımızı sevindirmeyi hedefliyor.

KRİTİK MAÇ İÇİN CROWNE PLAZA’DA KAMP

Ankara’ya ulaşan kafilemiz, maç saatine kadar istirahate çekileceği Crowne Plaza Otel’e yerleşti. Burada kampa giren futbolcularımız, maç teorik toplantılarının ardından tamamen sahaya odaklanacak. Temsilcimiz Kocaelispor’da tek hedef, Ankara’nın ayazında yeşil-siyahlı bayrağımızı dalgalandırmak.

ERYAMAN STADYUMU’NDA ZORLU RANDEVU

Tüm şehrin kalbinin beraber atacağı bu zorlu müsabaka, 26 Nisan Pazar günü saat 14:30’da Eryaman Stadyumu’nda başlayacak. Temsilcimiz Kocaelispor, taraftarının da desteğini arkasına alarak sahadan zaferle ayrılmak için ter dökecek.

Exit mobile version