Kocaelispor’un genç kalecisi iddialı: Konya’ya kazanmaya gidiyoruz

Kocaelispor kalecisi Serhat Öztaşdelen, Konyaspor deplasmanı öncesi konuştu. Genç kaleci, hedeflerinin Konya’dan üç puanla dönmek olduğunu söyledi.

Kocaelispor’da Konyaspor deplasmanı öncesi hazırlıklar sürerken genç kaleci Serhat Öztaşdelen, takımın hedefini açıkladı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztaşdelen, Konya’dan üç puanla dönmek için sahaya çıkacaklarını belirtirken Amedspor galibiyeti ve yeni transferlerin takıma uyumuyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

AMEDSPOR GALİBİYETİ MORAL GETİRDİ

Kocaelispor’un Amedspor karşısında aldığı 2-0’lık sonuç, yeşil-siyahlı ekipte Konyaspor maçı öncesinde moralleri yükseltti. Karşılaşmayı değerlendiren Serhat Öztaşdelen, alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu ve maçın ardından büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Öztaşdelen, Amedspor karşılaşmasında özellikle ilk bölümde ortaya koydukları oyuna dikkat çekti. Mücadeleye etkili başladıklarını ifade eden genç file bekçisi, tribünlerden gelen desteğin takımın sahadaki performansına önemli katkı sunduğunu kaydetti.

KOCAELİSPOR KONYA’YA 3 PUAN İÇİN GİDİYOR

Amedspor karşılaşmasını geride bırakan Kocaelispor’da gözler Konyaspor deplasmanına çevrildi. Takım olarak her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını vurgulayan Öztaşdelen, Konya’da kendilerini kolay bir 90 dakikanın beklemediğinin farkında olduklarını dile getirdi. İki takım açısından da puanların büyük önem taşıdığına işaret eden Öztaşdelen, “Konya maçına kazanmak için çıkacağız. Kolay bir karşılaşma olmayacak. Üç puana hem bizim hem de onların ihtiyacı var. Galibiyete ulaşmak için sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

YENİ TRANSFERLERDEN TAKIMA POZİTİF ETKİ

Kocaelispor kadrosuna yeni dahil olan futbolcularla ilgili de konuşan Serhat Öztaşdelen, takım içerisindeki havanın olumlu olduğunu belirtti. Yeni oyuncuların adaptasyon sürecinin iyi ilerlediğini aktaran genç kaleci, ilerleyen süreçte takımın performansının daha da yukarı çıkacağına inandığını söyledi. Öztaşdelen, “Yeni gelen arkadaşlarımız var. Şu anda pozitif bir süreç yaşanıyor. Her şey onlar için iyi gidiyor. Zamanla daha da iyi olacağımıza inanıyorum” sözleriyle takım içindeki gelişimi değerlendirdi.

KOCAELİSPOR’DA ROTA KONYASPOR

Amedspor karşısındaki 2-0’lık galibiyetin ardından çalışmalarını Konyaspor karşılaşmasına yoğunlaştıran yeşil-siyahlılar, deplasmanda yeni bir galibiyet elde etmeyi amaçlıyor. Serhat Öztaşdelen’in açıklamaları da Kocaelispor cephesinde hedefin doğrudan üç puan olduğunu ortaya koydu.

 

 

 

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version