Körfez’de çift antrenman
Sezonun ikinci yarı hazırlıklarına Körfez Brunga Tesisleri’nde başlayan Kocaelispor, çalışmalarını çift antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Selçuk İnan yönetiminde yapılan çalışmalarda takım, günü yine çift idmanla tamamladı.

Akşam antrenmanı basına kapatıldı
Basına açık olarak planlanan akşam antrenmanı ise son anda alınan kararla basına kapatıldı. Yeşil-siyahlı ekip, Körfez’deki hazırlıklarını bu antrenmanla birlikte noktaladı.
Antalya’ya uçuyorlar
Devre arası hazırlıklarının ikinci etabı kapsamında 4 Ocak’ta Antalya’ya gidecek olan Kocaelispor, yarın saat 13.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Antalya’ya uçacak. Belek’te kampa girecek olan yeşil-siyahlılar, kamp süresince Spice Hotel’de konaklayacak.
Kamp 12 Ocak’a kadar sürecek
Kocaelispor, Antalya’daki çalışmalarını 12 Ocak’a kadar sürdürecek. Yeşil-siyahlı ekip, 13 Ocak Salı günü ise Ziraat Türkiye Kupası gruplarındaki ikinci maçında Gaziantep FK ile karşılaşmak üzere Gaziantep’e geçecek.

