Kocaelispor Ankara’dan puansız döndü!

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Gençlerbirliği’ne konuk olan Kocaelispor, Eryaman Stadyumu’nda oynanan zorlu mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil-siyahlı temsilcimiz, milli ara sonrası yaşadığı puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.

Kritik an: 30. dakikada VAR kararı

Karşılaşmaya kontrollü başlayan Kocaelispor, 30. dakikada savunmada büyük bir şok yaşadı. Gençlerbirliği atağında Hrvoje Smolcic’in ceza sahası içindeki müdahalesi sonrası ev sahibi ekip penaltı bekledi. VAR’dan gelen uyarı üzerine pozisyonu izleyen hakem Mehmet Türkmen, beyaz noktayı gösterdi. 33. dakikada topun başına geçen Metehan, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak Gençlerbirliği’ni 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda Serdar Dursun hamlesi yetmedi

Soyunma odasına 1-0 geride giren Kocaelispor’da Teknik Direktör Selçuk İnan, ikinci yarıya Serdar Dursun ve Susoho’yu oyuna sürerek başladı. Hücum hattını hareketlendiren temsilcimiz, 53. dakikada Ahmet Oğuz’un uzun taç atışında Haidara ile gole yaklaştı ancak vuruş az farkla auta çıktı.

Baskı sonuç vermedi

Maçın kalan bölümünde beraberlik için tüm hatlarıyla yüklenen yeşil-siyahlılar, Gençlerbirliği savunmasını aşmakta zorlandı. Ev sahibi ekibin Koita ve Tongya ile bulduğu tehlikeli ataklarda skor değişmeyince, Kocaelispor Ankara deplasmanından puansız dönerek zirve yolunda yara aldı.

Exit mobile version