Kocaeli’de Uğur Güç asılı halde bulundu!

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Kirazlıyalı Mahallesi'nde oto tamir ve kiralama işi yapan 38 yaşındaki Uğur Güç, iş yerinde yaşamına son verdi.

Evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Güç’ü merak eden yakınları, iş yerine gittiğinde genç adamı hareketsiz halde buldu.

Olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Uğur Güç’ün hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık tarafından yapılan ilk değerlendirmelerin ardından Güç’ün cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Aile ve yakınları yasa boğuldu

Genç yaşta gelen ölüm, ailesi ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

Exit mobile version