Kocaeli’de feci kaza: Çok sayıda yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, toplu taşıma aracı ile bir binek aracın karıştığı şiddetli kazada adeta can pazarı yaşandı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobilin bariyerlerin üzerine tırmandığı kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

İşte kazanın detaylar…

OTOMOBİL BARİYERLERE SAPLANDI

Kaza, kentin yoğun güzergahlarından biri olan İzmit-Kandıra karayolu üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki bir otomobil ile içerisinde yolcuların bulunduğu belediye otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki bariyere tırmanarak askıda kaldı. Ortaya çıkan korkunç manzarayı gören diğer sürücüler, vakit kaybetmeden durumu itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

YARALILAR SIKIŞTIKLARI YERDEN KURTARILDI

Kısa sürede olay yerine intikal eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, araçlar içerisinde sıkışan yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştı. Ekiplerin titiz ve profesyonel müdahalesi sonucu yaralı vatandaşlar bulundukları yerlerden çıkarılarak hazır bekleyen sağlık personeline teslim edildi. Kazada otobüs şoförü, otobüsteki bir yolcu ve otomobil sürücüsü olmak üzere toplam 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan 3 yaralı, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, jandarma ekipleri kazanın kesin çıkış nedenini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Exit mobile version