Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de aranan şahıs yakalandı

Kasten yaralama ve bıçak bulundurma suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, düzenlenen operasyonla yakalandı. Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Kasten yaralama ve bıçak bulundurma suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan

Operasyonla Yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Kasten yaralama ve bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak satın alma, taşıma veya bulundurma suçlarından kesinleşmiş 3 yıl 1 ay hapis cezası bulunan A.İ. (23), dün düzenlenen operasyonla yakalandı.

Cezaevine Teslim Edildi

Yakalanan hükümlü A.İ.’nin Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri aynı gün tamamlandı. Ardından cezaevi işlemlerinin yapılması amacıyla Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Çalışmalar Kararlılıkla Sürüyor

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların il genelinde kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.