Kocaeli Üniversitesinde Kariyer Günleri

Kocaeli Üniversitesi İşletme Kulübünün düzenlediği kariyer günleri 27-28 Şubat tarihlerinde Baki Komsuoğlu Konferans salonunda düzenlenecek. Kocaeli Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen kariyer ve eğlence temalı etkinliklerden biri olan “Kariyer Günleri” bu yıl 12. kez öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor.Öğrencilerin okul sonrası iş hayatlarında, kariyer yapmak istedikleri sektörleri ve firmaları yakından tanıma şansı amaçlanıyor.Öğren

Kocaeli Üniversitesi İşletme Kulübünün düzenlediği kariyer günleri 27-28 Şubat tarihlerinde Baki Komsuoğlu Konferans salonunda düzenlenecek.

Kocaeli Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen kariyer ve eğlence temalı etkinliklerden biri olan “Kariyer Günleri” bu yıl 12. kez öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor.Öğrencilerin okul sonrası iş hayatlarında, kariyer yapmak istedikleri sektörleri ve firmaları yakından tanıma şansı amaçlanıyor.Öğrenciler Kariyer gününe katılan konuşmacıların bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyor.

11 yıldır Kariyer Panayırı adı altında düzenlenen bu organizayson bu yıl ilk defa Kariyer Günleri adı altında düzenlenecek.İşletme Kulübü Başkanı Emre Özarslan, bu organizyasyonun 8 aylık çalışmanın bir sonucu olduğunu belirtti.

STAJ İMKANI
Avivasa,Yıldız Holding,My Fıx yapı kimyasalları, Loreal Türkiye, Metro, Eyo bus, Decathlon, Altınyıldız, Türkcell, Şişecam, Unilever, Vodofone, Kariyernet, Kanık Grup, Eaton, American Life ve Visitick’in sponsorluğunu yaptığı Kariyer Günleri’nde bir çok firmanın üst düzey yöneticileri kurumsal iletişim, kurumun işleyişi ve staj imkanından bahsedecek.
Yaklaşık 400 üyesi olan İşletme Kulübünde, bu organizaysona gelen öğrencilerin iletşim bilgileri alınıyor ve staj imkanları sağlanıyor.

Sizde Kariyer Günlerinde yer almak isterseniz Buraya Tıklayınız 

Publié par Kou İşletme Kulübü sur mardi 19 décembre 2017

Exit mobile version