Merhum İrfan Aysel’in cenaze namazı, bugün öğle namazını müteakip İzmit’in simge yapılarından Fevziye Camii’nde kılınacak. Helallik alınmasının ardından Aysel’in naaşı, dualar eşliğinde Kent Mezarlığı’na defnedilecek.
FATİH AYSEL HAKKINDA
Babasını kaybeden Fatih Aysel, Kocaeli’nin ticari ve sosyal hayatında oldukça aktif bir isim olarak tanınıyor. 1977 İzmit doğumlu olan ve aslen Kandıralı kimliğiyle bilinen Aysel, asıl mesleği olan Jeoloji Mühendisliği’nin yanı sıra, yerel üretimin gururu olan Nutat Çikolata‘nın başında bulunuyor.
Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şekerleme ve Dondurma İmalatı Ticaret Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın eski başkanlığını da yürüten Aysel; aynı zamanda İZKANDER Genel Sekreterliği ve KOVİAD yönetimindeki görevleriyle de kentin sivil toplum hayatına önemli katkılar sunmuştur. Aysel, evli ve iki çocuk babasıdır.
İşte Kocaeli Gazetesi olarak, merhum İrfan Aysel’e Allah’tan rahmet; Fatih Aysel başta olmak üzere kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.
