Kurtuluş programına davet
Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Selami Kolcu ziyaret sırasında, 7 Şubat 2026 tarihinde düzenlenecek olan Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 108. yıl dönümü programı hakkında bilgi verdi. Kolcu, program için Vali İlhami Aktaş’ı davet ederek katılımlarından onur duyacaklarını ifade etti.
Teşekkür ve iyi dilekler
Başkan Kolcu, nazik kabulleri dolayısıyla Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti. Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, davetleri için federasyon yönetimine teşekkür etti.
Yeni yönetime hayırlı olsun mesajı
Vali Aktaş, Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu’nun 6. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Selami Kolcu ve yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
