Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir’den Çiftçiye 1 Milyarlık Destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimi güçlendirmek için son 6 yılda çiftçilere yönelik 83 projeyi hayata geçirdi. Seradan tohuma, gübreden mazota kadar geniş bir alanda sağlanan desteklerle üreticilere toplamda 1 milyar TL katkı sunuldu. Bu desteklerin Türkiye’de örnek gösterildiğini belirten ziraat odası başkanları, Başkan Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimi güçlendirmek için son 6 yılda

“Çiftçiler destekle ayakta kalıyor”
İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, binlerce üreticinin bu desteklerle tarımsal faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Gübre, akaryakıt, tohum desteğinin yanında eğitimler de veriliyor. Çiftçi memnuniyetini sahada bizzat duyuyoruz” dedi.

kocaeli büyükşehir

“Türkiye’de örneği yok”
Kartepe Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Türker ise, “Kocaeli Büyükşehir’in çiftçiye sağladığı destekler Türkiye’de başka hiçbir yerde yok. Başkanımız, çiftçinin her ihtiyacını karşılıyor” diye konuştu.

 

“12 bin kayıtlı üye var”
Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, kent genelinde 12 bin çiftçinin kayıtlı olduğunu aktararak, “Tahir Başkanımız her ihtiyacımızda yanımızda oldu. Tarıma verdiği öncelik tüm üreticilerin takdirini topluyor” ifadelerini kullandı.

“Çiftçinin yüzü gülüyor”
Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı ise, verilen desteğin çiftçinin emeğine doğrudan yansıdığını belirterek, “Tohum, gübre, sera ve mazot gibi destekler kesintisiz veriliyor. Çiftçi kazandıkça yüzü gülüyor, bu da başarıyı getiriyor” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarıma verdiği önemin artarak süreceğini ve üreticilerin her zaman yanında olacağını vurguluyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Körfez Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı, Belediye Başkan Vekili
Sıradaki Haber Körfez Belediyesi’nde şubat mesaisi tamamlandı