Kavga kanlı bitti: Kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Kırıkkale’de 47 yaşındaki güvenlik görevlisi Ali Sağlam, kardeşi tarafından göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi 2052. Sokak’taki bir apartman dairesinde yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Y.S. (26) ile ağabeyi Ali Sağlam (47) arasında kavga çıktı.

Kavga kanlı bitti

Tartışmanın büyümesi üzerine Y.S., ağabeyini göğüs ve bilek bölgesinden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlam hastanede hayatını kaybetti

Ağır yaralanan Ali Sağlam, 112 Acil Sağlık ekiplerince Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli gözaltına alındı

Olayın şüphelisi Y.S., polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Ali Sağlam’ın Ankara Hasanoğlan SGK İlçe Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Exit mobile version