Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karganın kar banyosu keyfi: “Bir tek şampuanı eksik”

Kocaeli’de soğuk havaya meydan okuyarak kar banyosu yapan karga, görenleri hayrete düşürdü. Karganın kar banyosu keyfini saniye saniye kaydeden Ömer Tek, “Bir tek şampuanı eksik” dedi.

Kocaeli’de soğuk havaya meydan okuyarak kar banyosu yapan karga, görenleri

Kocaeli’de yavruyken sahiplendiği ve evcilleştirdiği kargasını adeta evladı gibi gören Ömer Tek, karın keyfini kargası ile birlikte sürdü. Ömer Teki, kargasının kar banyosunu cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Karganın kar banyosu keyfi

Kargasıyla arasındaki bağı anlatan Ömer Tek, “Kargayı bir buçuk yıl önce yavruyken sahiplendim. Bana çok bağlı, nereye gitsem peşimden geliyor. Evladımız gibi. Evladımı nasıl seviyorsam, onu da öyle seviyorum. Karı çok seviyor, karda duş alıyor. Bir tek şampuanı eksik. Ben kayarken, o da kayıyor. Nereye gitsek, onu da yanımızda götürüyoruz. Yazın Rize’ye gideceğiz, o da bizimle gelecek” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir grup çocuk, cami altında bulunan marketten
Sıradaki Haber Kocaeli’de hırsızlık yapıp özür dilediler