Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel sahiline yeni fidanlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Altınkemer Sahili ile Ereğli arası sahil düzenleme projesi kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım, altyapı, kültür ve spor tesisleri gibi birçok alanın yanı sıra, kent genelinde vatandaşların rahatlayıp stres attığı sahillerde düzenleme çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda Karamürsel ilçesi Altınkemer – Ereğli arası sahil düzenleme projesi kapsamında fidan dikimine başlandı.

Yeşillendirme çalışması

Vatandaşların aileleriyle hoşça vakit geçirebileceği sahil düzenleme çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca yapılıyor. 4 Bin 980 metre uzunluğundaki sahil, sosyal donatılarla donatıldı. Devam eden çalışmalar dışında yeşillendirme çalışmaları başlatıldı.

Fidanlar toprakla buluştu

İnsanları spora teşvik eden ve bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği sahillee Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca tür bakımdan en verimli fidanlar seçilerek dikim işlemi yapıldı. Seçilen çınar, palmiye ve zeytin fidanları toprakla buluşturuldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEDAŞ, 16 Kasım Pazar günü Kocaeli’nin 5 ilçesinde planlı elektrik
Sıradaki Haber SEDAŞ duyurdu, 16 Kasım elektrik kesintisi