Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel 101. cadde baştan aşağı yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Karamürsel 101. Cadde’de yol genişletme çalışmalarına başladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ulaşım ağında üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Karamürsel 101. Cadde’de yol genişletme çalışmaları kapsamında kazı ve dolgu çalışmalarına başlandı. 750 metrelik caddede tretuvar kaldırım, betonarme istinat duvarı ve yol genişletme çalışmaları yapılarak cadde baştan aşağı yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla Karamürsel 101. Cadde daha konforlu ve güvenli bir hale getirilecek.

Cadde genişletiliyor

12 metre genişlikteki 101. Cadde yapılacak genişletme çalışmaları sonrası üç şeride ve 20 metre genişliğe çıkarılacak. 7 bin 500 metreküp kazı yapılacak caddede 2 bin 400 metreküpte taş duvar yapılacak. Genişletme için yapılacak kazı, dolgu çalışmalarının ardından caddede 2 bin ton asfalt serimi yapılacak. Caddenin her iki tarafına da yapılacak 5 bin 500 metrekare parke kaldırım imalatlarının da tamamlanmasıyla Karamürsel 101. Cadde yepyeni bir çehreye kavuşacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13.
Sıradaki Haber Kocaeli Büyükşehir Meclisi yarın toplanıyor: Gündemde neler var?