Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaçırılıp darp edilen şahsın ailesinden 487 bin TL gasp edildi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kaçırılıp darbedildikten sonra hastaneye kaldırılan bir kişi, taburcu edilmesinin ardından yeniden alıkonuldu. Şahsın ailesinden 487 bin TL’nin zorla alındığı olayla ilgili 19 kişi gözaltına alınırken, 10 şüpheli tutuklandı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kaçırılıp darbedildikten sonra hastaneye kaldırılan bir kişi,

Kaçırılıp darp edildi, ameliyat oldu

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, film sahnelerini aratmayan bir olay ortaya çıkarıldı. İddiaya göre O.A. isimli şahıs tehdit edilirken, K.T. isimli kişi kaçırılarak Gebze Mollafenari Köyü’nde alıkonuldu. 23 Aralık 2025 tarihinde kaçırıldığı belirlenen K.T.’nin darp edildiği, darp sonucu 25 Aralık’ta Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Yaklaşık 12 gün hastanede tedavi gören K.T.’nin sağ gözünden ameliyat edildiği tespit edildi.

Hastanede başında beklediler

Şüphelilerin, K.T.’nin polise bilgi vermemesi ve kaçmaması için hastanede tedavi gördüğü süre boyunca refakatçi gibi yanında beklediği belirlendi. 5 Ocak’ta taburcu edilen K.T.’nin yeniden alıkonulmaya devam edildiği tespit edildi.

Ailesinden para transferi yapıldı

Soruşturmada, 9 Ocak tarihinde K.T.’nin annesi F.T.’nin banka hesabından şüphelilerin hesabına 487 bin TL gönderildiği ve bu şekilde yağma suçunun gerçekleştiği belirlendi.

19 şüpheli tespit edildi

Olayla ilgili U.K., M.K., M.U., M.Ş., L.K., M.C.Ö., O.Ç., M.Y.A., Y.K., B.İ., A.A., Y.Ç.T., M.G., A.D., M.U., K.K., S.O., S.E. ve H.G. olmak üzere 19 şüpheli tespit edilerek işlem başlatıldı. Şüphelilerden 12’si “başkasını bir malı teslimi veya malın alınmasına karşı koymamaya mecbur kılmak suretiyle yağma” suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. K.K. ve L.K. hakkında ise adli kontrol talep edildi.

10 tutuklama kararı

Gebze Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nin 6 Şubat’ta yaptığı sorguların ardından U.K., M.K., M.U., M.Ş., M.C.Ö., M.Y.A., Y.K., M.G., A.D. ve M.U. tutuklandı. Y.Ç.T., B.İ., K.K. ve L.K. hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı ve belirli aralıklarla imza atma şartını içeren adli kontrol kararı verildi.

Olayla ilgili Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

darp

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’de bir yıl önce iki arkadaş arasında başlayan olaylar zinciri,
Sıradaki Haber Kocaeli’de adliye önünde cinsel istismar cinayeti: Emrah Çeliksoy hayatını kaybetti