İzmit’te TÜPRAŞ emeklisi Çetin Özdemir vefat etti

Kocaeli’nin İzmit ilçesi, Yahyakaptan Mahallesi’nin simge isimlerinden, TÜPRAŞ emeklisi esnaf Çetin Özdemir hayatını kaybetti. Bölge halkı tarafından yakından tanınan Özdemir, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

​İzmit Yahyakaptan Mahallesi’nde uzun yıllar esnaflık yapan ve geniş bir kesim tarafından sevilen Çetin Özdemir’in vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. TÜPRAŞ’tan emekli olduktan sonra mahalle kültürünün bir parçası haline gelen Özdemir, Güneş Mert ve Emre Özdemir’in babasıydı.

​Cenaze Töreni Düzenlendi

​Özdemir’in cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Yahyakaptan Akşemseddin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından kaldırıldı. Yoğun katılımın gözlendiği törene; merhumun ailesi, yakın dostları, iş arkadaşları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

​Bağçeşme Mezarlığı’na Defnedildi

​Kılınan namazın ve alınan helalliğin ardından Çetin Özdemir’in naaşı, dualar eşliğinde Bağçeşme Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi. Yakınları, defin sonrası taziyeleri kabul etti.

Exit mobile version