Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Hepimizin Cebinden Çıkan Para”

İzmit Belediyesi’nde kiralık makam araçları iade edildi. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit Belediye Başkanı seçilmesinin ardından başlatılan tasarruf tedbirleri kapsamında eski başkan Nevzat Doğan döneminde başkan yardımcıları, Özel Kalem Müdürü ve meclis üyesi Mehmet Çetin’in kullandığı 7 makam aracıyla Süper Hizmet Masası’nda kullanılan 2 kango firmaya iade edildi. Makam araçlarının iade edilmesiyle birlikte kira ve yakıt

İzmit Belediyesi’nde kiralık makam araçları iade edildi. Fatma Kaplan Hürriyet’in

İzmit Belediyesi’nde kiralık makam araçları iade edildi. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit Belediye Başkanı seçilmesinin ardından başlatılan tasarruf tedbirleri kapsamında eski başkan Nevzat Doğan döneminde başkan yardımcıları, Özel Kalem Müdürü ve meclis üyesi Mehmet Çetin’in kullandığı 7 makam aracıyla Süper Hizmet Masası’nda kullanılan 2 kango firmaya iade edildi. Makam araçlarının iade edilmesiyle birlikte kira ve yakıt dahil İzmit Belediyesi’nin ayda ortalama 50 bin lira tasarruf edeceği kaydedildi.

“Hepimizin Cebinden Çıkan Para”

Başkan Hürriyet, belediyede boşa harcanana her kuruşun hepimizin cebinden çıktığını, harcanan her kuruşun yetim hakkı olduğunu belirterek “İzmit Belediye Başkanlığı görevine başladığım ilk günden itibaren öncelikli olarak gereksiz harcamaların önüne geçmek için düğmeye bastık. Boşa yapılan harcamaların içerisinde sayısı gereğinden çok fazla olan makam araçları yer alıyordu. İlk işimiz geçmiş dönem belediye başkanı için kiralanan makam aracını iade etmek oldu. Millet vekilliğimden beri kendi şahsi aracımı kullanıyorum.

“Allah Korkusuyla Hizmet Ediyoruz”

Belediye başkan yardımcıları, koordinatöreler için kiralanan ve mesai dışında da kendi şahsi araçlarıymış gibi kullanılan makam araçlarını iade ettik. Bundan sonra başkan yardımcılarımız dahil tüm müdürlükler ihtiyaçlarını havuzdaki araçlardan sağlayacak. Biz Allah korkusuyla hizmet ediyoruz, hiçbir vatandaşımızın kuruşunu boşa harcatamayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Küresel enerji piyasalarında ve Orta Doğu’da tansiyonu düşüren tarihi bir
Sıradaki Haber Hürmüz Boğazı açıldı: İşte son durum