Kocaeli'de yılın ilk karı yağdı şehri etkisi altına aldı

Kocaeli genelinde dün akşam saatlerinden itibaren başlayan şiddetli kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli genelinde dün akşam saatlerinden itibaren başlayan şiddetli kar yağışı şehri etkisi aldı. Şehrin bazı kesimlerinden lapa lapa kar yağarken, bazı kesimlerde de devam eden fırtına ve şiddetli yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam etti. 

ÖĞRENCİLER SINAVA YETİŞEMEDİ

Fırtına ile etkili olan kar yağışı ile birlikte Umuttepe’de bulunan Kocaeli Üniversitesi yolu karla kaplandı. Yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda kalırken, sınava gitmek isteyen onlarca öğrenci ise araçların yolda kalması nedeniyle sınava yetişemedi.

ARAÇLAR YOLDA KALDI

Ayrıca Marmara'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli mevkiinde çok sayıda araç yolda kaldı. 

19 Kas 2023 - 11:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak İşte Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan İşte Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler İşte Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı İşte Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.