Güler’den taraftara çağrı: “Körfez için tribünlere!”

Kocaelispor Kulübü ile Halkbank arasında hayata geçirilen iş birliği protokolü kapsamında yürürlüğe giren "Paraf Körfez" kredi kartı projesi şehirde geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. Yeşil-siyahlı renklere gönül veren taraftarların ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterdiği projeye, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler de destek verdi.

İşte detaylar…

BAŞVURUSUNU BİZATİHİ ŞUBEDEN YAPTI

Kulübe kalıcı gelir ve destek sağlaması hedeflenen proje için harekete geçen Dernek Başkanı Enver Güler, Halkbank şubesine giderek Paraf Körfez kredi kartı başvurusunu resmi olarak gerçekleştirdi. Güler’in bu hamlesi camia içerisinde takdir topladı.

“HERKESİ BU HASSASİYETE DAVET EDİYORUM”

Kart başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Enver Güler, yapılan iş birliğinin kulübün yarınları açısından kritik bir rol üstlendiğini belirtti. Şehrin tüm dinamlerini ve taraftarları sürece katkı sunmaya çağıran Güler, kulübe verilen bu desteğin büyütülmesi gerektiğine dikkat çekti.

HODRİ MEYDAN DERNEĞİ’NE TOPLU BAŞVURU ÇAĞRISI

Yeşil-siyahlı tribünlerin öncü ismi Güler, taraftar gruplarını kapsayacak yeni bir akım başlatacaklarını duyurarak şu ifadeleri kullandı:

“Kocaelispor’un geleceğine çok büyük bir destek olacağına inandığımız Paraf Körfez kredi kartına başvurumuzu yaptık. Buradan tüm şehrimizi ve tüm taraftarlarımızı bu konuya hassasiyet göstermeye davet ediyoruz. Bir akım başlatmayı düşünüyorum; Hodri Meydan 1989 Körfez Taraftarlar Derneği’ni topluca Halkbank şubesine bekliyoruz. Halkın takımı, halkın bankasıyla.”

Exit mobile version