Gözler bu maçta: Hakem açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında görev yapacak hakemler Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından duyuruldu. Kocaeli camiasının büyük bir merakla beklediği Galatasaray - Kocaelispor mücadelesinde düdük Oğuzhan Çakır’da olacak.

Kritik randevuya Oğuzhan Çakır atandı

Haftanın en dikkat çekici karşılaşmalarından biri olan ve 12 Nisan Pazar günü saat 20.00’de oynanacak Galatasaray – Kocaelispor maçını Oğuzhan Çakır yönetecek. Son dönemde teknik direktörlerin açıklamaları ve taraftar gruplarının organizasyonlarıyla tansiyonun yükseldiği bu kritik mücadelede Çakır’ın sergileyeceği yönetim şimdiden merak konusu oldu.

29. hafta bugün başlıyor

Süper Lig’de 29. hafta heyecanı bugün oynanacak Beşiktaş – Antalyaspor maçıyla start alıyor. 13 Nisan Pazartesi gününe kadar yayılacak olan programda, şampiyonluk ve ligde kalma mücadelesini yakından ilgilendiren diğer maçların hakemleri de netleşti.

Süper Lig’de 29. hafta programı ve hakemleri:

Bugün (10 Nisan Cuma)

11 Nisan Cumartesi

12 Nisan Pazar

13 Nisan Pazartesi

Exit mobile version