Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendiren özel zamanlar olduğunu ifade eden Gökçe, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar; paylaşmanın, dayanışmanın, sevgi ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı müstesna günlerdir. Kırgınlıkların geride bırakıldığı, gönüllerin birleştiği bu özel günlerde; büyüklerimizi ziyaret etmeli, ihtiyaç sahiplerini unutmamalı ve çocuklarımızın bayram sevincine ortak olmalıyız. Bayramların hak, hukuk, adalet ve dayanışma duygularının toplumumuzun her kesiminde daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Umudun, huzurun ve kardeşliğin hakim olduğu nice bayramlarda hep birlikte buluşacağımıza yürekten inanıyorum.”
BAYRAMLAŞMA 26 MAYIS SALI
Derince Belediyesi olarak Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi adına ekiplerle birlikte görevin başında olunacağını belirten Gökçe, sözlerini şöyle tamamladı:
“Halkımızın ihtiyaçlarına hızlı şekilde cevap vermek için bayram boyunca sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyor; tüm halkımızı 26 Mayıs Salı (Arefe Günü) saat 11.00’de Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Derince Kent Bayramlaşması’na davet ediyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun.”
