Gebze’de hurda sahasında yangın çıktı

Kocaeli bugün bir yangınla daha sarsıldı. Sabah saatlerinde İzmit’teki İZAYDAŞ tesislerinde çıkan yangının ardından, bu kez de Gebze ilçesi Kirazpınar Mahallesi’ndeki hurda sahasında yangın çıktı. Saat 14.30 sıralarında başlayan alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Yangına çok sayıda itfaiye ve jandarma ekibi müdahale ediyor.

Kocaeli, bugün peş peşe yaşanan iki yangınla adeta alarma geçti. Sabah saatlerinde İzmit’te bulunan İZAYDAŞ atık bertaraf tesislerinde çıkan ve hala etkileri süren yangının ardından, bu kez de Gebze ilçesindeki bir hurda sahasında yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, saat 14.30 sıralarında Kirazpınar Mahallesi’ndeki hurda sahasında bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

 

Exit mobile version