Fırtına şehit ailesini vurdu, Büyükşehir hemen devreye girdi

Kocaeli’de etkili olan şiddetli fırtına sonrası evi zarar gören şehit ailesinin yardımına Büyükşehir Belediyesi koştu. Darıca’daki ikamette risk oluşturan kiremit ve molozlar ekiplerce temizlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde etkili olan şiddetli fırtınanın ardından mağdur olan şehit ailesine destek verdi.

Ailenin fırtına nedeniyle çatısı uçtu

Darıca ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan ve şehit Hasan Hüseyin Günay’ın ailesinin ikamet ettiği evin çatısında fırtına nedeniyle hasar meydana geldi. Çatıdan dökülen kiremit ve molozlar çevre için risk oluşturdu.

Durum ekiple bildirildi, harekete geçildi

Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olay yerine gelerek inceleme yaptı. Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tesisler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yerinden oynayan kiremitler ve moloz yığınları, gerekli güvenlik önlemleri alınarak hızlı ve kontrollü şekilde kaldırıldı.

Yapılan çalışma ile hem olası kazaların önüne geçildi hem de şehit ailesinin yaşadığı mağduriyet giderildi. Büyükşehir Belediyesi, afet ve olumsuz hava koşullarında vatandaşların yanında olmaya devam ederken, şehit ve gazi ailelerine yönelik hassasiyetini bir kez daha ortaya koydu.

Exit mobile version