Feci kaza: Türk kargo uçağı düştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gürcistan’da düşen Türk Silahalı Kuvvetlerine ait askeri uçakla ilgili, "Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Gürcistan İçişleri Bakanı Gela Geladze ile telefonla görüştüm. Bakan da olay yerine geçiyor" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, “Azerbaycan’dan ülkemize gelmekte olan MSB Bakanlığımıza ait C130 askeri kargo uçağımızın Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrendim.

Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Gürcistan İçişleri Bakanı Gela Geladze ile telefonla görüştüm. Bakan da olay yerine geçiyor. Aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Düşen kargo uçağıyla ilgili Erdoğan’dan acı açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan’da düşen TSK’ya ait C-130 kargo uçağıyla ilgili, “Koordineli biçimde çalışmalarımız devam ediyor. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Dualarımızla onların yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version