Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Evin otoparkına patlayıcı madde atıp kaçtı

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir evin otoparkına el yapımı patlayıcı atan şahıs, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir evin otoparkına el yapımı patlayıcı atan

Göbü Mahallesi Aşağı Alan Sokak’ta bir süre gezindiği görülen K.Ç., elindeki el yapımı patlayıcıyı bir anda fırlattı. Patlayıcı, sokak üzerindeki bir evin otoparkına isabet etti. Evde bulunan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bölgeye sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Şüpheli kısa sürede yakalandı

Patlayıcıyı attıktan sonra kaçan K.Ç., Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürü olay yerinde inceleme yaptı

Olayın ardından Ordu İl Emniyet Müdürü Ahmet Acar bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’dan bilgi alan Acar, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

pat

Soruşturma sürüyor

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya’da Konyaaltı sahilinde balık tutan iki kişinin oltasına bir erkek
Sıradaki Haber Balık tutan vatandaşların oltasına ceset takıldı