Eğitim dünyasında derin izler bırakan, öğrencilerine yıllarca ışık olmuş emekli Türkçe öğretmeni İlhan Türkeri, bugün hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllar İnkılap İlköğretim Okulu’nda görev yapan ve sayısız öğrenci yetiştiren Türkeri, meslektaşları ve öğrencileri arasında sevgi ve saygıyla anılan bir isimdi.
Eğitime verdiği katkılarla bilinen İlhan Türkeri, aynı zamanda İnkılap İlköğretim Okulu’ndan emekli öğretmen Edibe Türkeri’nin eşi ve Cüneyt Türkeri’nin babasıydı. Türkeri’nin vefatı, ailesi, dostları ve eğitim camiasında derin üzüntüye neden oldu.
Merhumun cenazesi, 7 Mart Cuma günü (yarın) öğle namazına müteakip Kemalpaşa Mahallesi’ndeki İmaret Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.
İşte Kocaeli Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.