Emekli Güvenlik Amiri vefat etti

Körfez Belediyesi’nde uzun yıllar Güvenlik Amiri olarak görev yapan ve emekli olduktan sonra yaşamını sürdüren Abdurrahman Toprak, tedavi gördüğü hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

Yaşamını Yitirdi

Körfez Belediyesi’nde Güvenlik Amiri olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Abdurrahman Toprak, bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Atalar Mahallesi’nde ikamet eden Toprak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenaze İstasyon Camii’nden Kalkacak

Merhum Abdurrahman Toprak’ın cenazesi, 27 Aralık Cumartesi günü Körfez Atalar Mahallesi İstasyon Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Körfez Asri Mezarlığı’na defnedilecek.

 

Başsağlığı Mesajı

İşte Kocaeli Gazetesi olarak; Merhum Abdurrahman Toprak’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Exit mobile version