Doğum gününde hayatını kaybetti, nikah günü defnedildi

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen patpat kazasında yaşamını yitiren Bilal Şimşek, doğum gününde geçirdiği kazanın ardından bugün kıyılması planlanan nikahı yerine gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Erdemli ilçesine bağlı Koramşalı Mahallesi’nde yaşanan olay, ilçeyi yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre Bilal Şimşek, “patpat” olarak bilinen tarım aracıyla kiraz taşırken henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Takla atan tarım aracının altında kalan Şimşek, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Doğum Gününde Acı Kaza

Bilal Şimşek’in kazanın yaşandığı gün doğum günü olduğu öğrenildi. Genç adamın bugün ise Erdemli Belediyesi Evlendirme Memurluğunda Eda Kıllı ile resmi nikahının kıyılmasının planlandığı belirtildi. Ancak yaşanan acı olay nedeniyle nikah hazırlıkları yerini yasa bıraktı.

Nikah Günü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hastane morgundan alınan Bilal Şimşek’in cenazesi, ilk olarak evine götürülerek helallik alındı. Ardından mezarlığa götürülen Şimşek’in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Nikah günü toprağa verilen genç adamın cenaze törenine Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın yanı sıra mahalle sakinleri, yakınları ve aile fertleri katıldı.

Yakınları Büyük Üzüntü Yaşadı

Şimşek’in akrabalarından Ercüment Çağlayanlar, yaşanan acının tarifsiz olduğunu belirterek, “Dün rahmetlinin doğum günüydü, bugün de nikahı vardı. Maalesef elim bir kaza sonucu toprağa verdik.” ifadelerini kullandı. Koramşalı Mahalle Muhtarı Hasan Kurt ise mahalle olarak büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirerek, nikah sevinci beklerken yaşanan kazanın herkesi derinden etkilediğini söyledi.

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version