Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuklar 2024’e tiyatroyla veda etti

Kartepe Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği çocuk tiyatroları serisi, 2024 yılını anlamlı bir oyunla noktaladı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Hansel ve Gretel” adlı çocuk tiyatrosu, minik izleyicilere keyifli ve öğretici bir deneyim sundu.

Kartepe Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri

Yönetmenliğini Muhammet Atalay’ın üstlendiği oyun, çocukların hayal gücünü geliştiren ve onlara önemli mesajlar veren bir performans olarak salonu dolduran çocuklar ve aileleri tarafından tam not aldı.  “Hansel ve Gretel” tiyatro oyunu, hem eğlenceli anlar yaşatarak çocukları güldürdü hem de dostluk, yardımlaşma ve cesaret gibi değerleri aşılayan mesajlar verdi. Bu anlamlı etkinlik, Kartepe Belediyesi’nin sanatsal zenginlikleri çocuklarla buluşturma konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 2024 yılının son tiyatro oyunu olarak sahnelenen “Hansel ve Gretel”, Kartepeli çocukların hafızasında güzel bir anı olarak yer etti. Yeni yılda da kültür ve sanat etkinlikleriyle dolu bir takvim planlayan Kartepe Belediyesi, çocukların ve ailelerin sosyal yaşamına katkıda bulunmaya devam edecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.
Sıradaki Haber Büyükakın’dan yalanlara cevap: ‘SGK’ya camileri sattık mı?