Partinin kuruluş aşamasında kendilerine yönelik “bina yok, otobüs yok, para yok” eleştirileri yapıldığını anlatan Enginyurt, tüm bu eksiklerin vatandaşların desteğiyle giderildiğini ifade etti. Enginyurt, “Binamız yok dediler, bina kurduk. Otobüs yok dediler, teyzem bize otobüs aldı. Para yok dediler, millet parasını verdi. Millet Yeni Parti’yi kurdu” ifadelerini kullandı.
Cemal Enginyurt: “Kocaeli ayağa kalktı”
Kocaeli’de gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten Enginyurt, partinin kentte giderek güçlendiğini savundu. Kocaeli teşkilatının çalışmalarına dikkat çeken Enginyurt, “Kocaeli de Yeni Parti ile birlikte ayağa kalktı. Bir dev uyandı” dedi. Yeni Parti’nin önümüzdeki süreçte saha çalışmalarını ve vatandaş buluşmalarını artıracağını ifade eden Enginyurt, hedeflerinin Türkiye genelinde güçlü bir siyasi alternatif oluşturmak olduğunu söyledi.
Cemal Enginyurt: “Kara düzen bitecek”
İktidar hedeflerini de açık bir şekilde ortaya koyan Enginyurt, mevcut siyasi düzene yönelik eleştirilerde bulunarak, “Bir dev uyandı. Kara düzen bitecek, Yeni Parti iktidar olacak” sözleriyle iddialı konuştu. Enginyurt’un açıklamaları, Kocaeli’de önümüzdeki dönemde hareketlenmesi beklenen siyasi gündeme ilişkin de dikkat çekici mesajlar olarak değerlendirildi.
HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

