Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir, ulaşım filosunu genişletiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 109 yeni nesil otobüs alımı yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 109 yeni nesil otobüs alımı yapacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, ulaşım için çok yönlü projelerin hayata geçirildiği, “çevre dostu” doğalgazlı otobüslerle konforlu ulaşım hizmeti veren büyükşehir belediyesinin filosunu güçlendirmeye hazırlandığı bildirildi.

Başvurular EKAP üzerinden

Farklı kapasite ve özelliklere sahip 109 yeni nesil otobüs alımı yapılacağı aktarılan açıklamada, 15 Ekim’de 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yapılacağı, ihale için tekliflerin sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı kaydedildi.

100 Doğalgazlı otobüs

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığınca açılacak ihalede 100 CNG (doğalgaz) yakıtlı, alçak tabanlı solo ve körüklü tip toplu taşıma otobüsü, 70’i solo tip (en az 12 metre) en az 80 yolcu, 1 engelli yolcu kapasiteli, 30’u körüklü tip (en az 18 metre) en az 135 yolcu, 2 engelli yolcu kapasiteli otobüsler alınacak.

9 Dizel otobüs

Alınacak 100 otobüs Kocaeli genelinde faaliyet gösteren mevcut hatlarda ve yeni açılması planlanan Hat 41 Körfez- Kartepe Expres hatlarında kullanılacak.

Aynı ihalede 7 dizel yakıtlı 12 metrelik uzun yol otobüsü, 2 dizel yakıtlı 7,7 – 10 metrelik uzun yol otobüsü de alınacak.

Dizel otobüsler Hat 250 “Otogar- İzmit-Derince-Körfez-Dilovası-Sabiha Gökçen Hava Limanı” ile Hat 250G “ Gebze – Sabiha Gökçen Havalimanı” güzergahında kullanılacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Bostancı, ülke genelinde şap
Sıradaki Haber Şap hastalığıyla mücadele aşılama programı başladı