Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ramazan ayı kapsamında düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Büyükakın, Ramazan’ın 23. gününde Kocaeli Erzurumlular Vakfı tarafından şehit aileleri, gaziler ve huzurevi sakinleri için düzenlenen iftar davetine katıldı.
Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus da katılım sağladı. İftar programında davetlilerle yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, sofrada bir araya geldiği şehit yakınları, gaziler ve yaşlılarla sohbet ederek Ramazan’ın birlik ve beraberlik atmosferini paylaştı.

Sıcak Sohbetler Dikkat Çekti
Programda iftarın ardından çay eşliğinde samimi sohbetler gerçekleştirildi. Büyükakın, “kentin yaşayan hazineleri” olarak nitelendirdiği yaşlılar, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek onların talep ve düşüncelerini dinledi. Buluşmada sıcak ve samimi anlar yaşandı.
“Şehit Aileleri ve Gaziler Bizim Baş Tacımız”
Programda konuşan Başkan Tahir Büyükakın, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükakın, bu topraklar için hayatını feda eden şehitlerin emanetlerinin ve kahraman gazilerin toplum için çok kıymetli olduğunu vurgulayarak, onlarla bir araya gelmenin kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Şehit aileleri ve gazilerle dayanışmanın yalnızca bir görev değil aynı zamanda önemli bir vefa borcu olduğunu belirten Büyükakın, bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Kocaeli Erzurumlular Vakfı yönetimine teşekkür etti.
Vakfa Teşekkür
Program sonunda Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve davetliler, iftar davetine katılarak kendileriyle sohbet eden Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve sohbetlerin ardından sona erdi.

