Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın’dan CHP Sıralarına Sert Tepki: “Ortada Hukuki Karar Yokken Cinayet Demek Vicdani Değil”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, meclis toplantısında Gebze’de Aslan Apartmanı’nın çekilmesiyle ilgili CHP sıralarından gelen eleştirilere sert yanıt verdi. Büyükakın, henüz resmî bir rapor ve hukuki karar bulunmadan olayın “cinayet” olarak nitelendirilmesinin hukuki, vicdani ve ahlaki olmadığını söyledi. “Ortada Hukuki Karar Yokken Cinayet Demek Vicdani Değil”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, meclis toplantısında Gebze’de Aslan

CHP sıralarından yükselen tepkiler üzerine konuşan Büyükakın, kullanılan üslubu eleştirdi. Büyükakın, “Sizi muhatap almam; ‘siz’ derken bu üslubu muhatap almam” ifadelerini kullandı.

“BEN KONUŞURKEN DİNLENMEK İSTİYORUM”

Konuşmasına devam etmek istediğini vurgulayan Büyükakın, “Benim düşüncelerimi ifade etmeme izin verin. Siz muhalefet olarak iddialarda bulunuyorsunuz, ben de cevap veriyorum” dedi.

hukuki

“HUKUKİ KARAR OLMADAN SUÇLAMA YAPILAMAZ”

Yargı süreci tamamlanmadan kesin ifadelerle suç isnadında bulunulmasının doğru olmadığını belirten Büyükakın, “Ortada hukuki bir karar yokken cinayet demeniz vicdani değildir” diye konuştu.

TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİYLE DEVAM ETTİ

Yaşanan tartışmanın ardından meclis toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kent siyasetinin kulislerini hareketlendiren önemli bir gelişme yaşandı. Dışişleri Bakanı
Sıradaki Haber Bakan Fidan Kocaeli’ye geliyor