Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugünkü koronavirüs tablosu açıklandı

Türkiye’de son 24 saatte 1511 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 55 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye'de son 24 saatte 1511 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 55

Türkiye Günlük  Koronavirüs Tablosu, “covid19.saglik.gov.tr” adresinden paylaşıldı. Güncel verilere göre, son 24 saatte 112 bin 421 Kovid-19 testi yapıldı, 1511 kişiye hastalık tanısı konuldu.

Son 24 saatte 55 kişi Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi, 1229 kişi ise iyileşti. Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 287 bin 599’a çıktı.

Toplam test sayısı 11 milyon 44 bin 338, vaka sayısı 327 bin 557, vefat sayısı 8 bin 557, ağır hasta sayısı 1414 oldu.

Bu hafta hastalarda zatürre oranı ise yüzde 6,2, yatak doluluk oranı yüzde 48,6, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 68,8, ventilatör doluluk oranı yüzde 31,4, ortalama temaslı tespit süresi 7,6 saat,  filyasyon oranı yüzde 99,3 olarak kayıtlara geçti.

Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, “Ağır hasta sayısı kontrol edilebilir seviyede seyrediyor. Bugün tespit edilen 1.511 yeni hasta var. Tedbirlerle galip geleceğiz. Birlik ve beraberlik virüsle mücadelenin gücü. Bu güce destek verin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine dayanarak Marmara Denizi ve
Sıradaki Haber Valilik uyardı: Kocaeli’yi vuracak