Boğazı kesilmiş halde ölü bulundu!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Karadeniz Mahallesi 1148. Sokak’taki bir adreste saat 15.30 sıralarında yaşanan olayda, bir kişi ailesi tarafından dairesinde boğazı kesilmiş halde hareketsiz yatarken bulundu.

Ailenin durumu panikle ihbar etmesi üzerine adrese hızla polis ve sağlık görevlileri yönlendirildi. Eve giren sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, kimliği henüz öğrenilemeyen şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

CANSIZ BEDENİ OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Olayın ardından dairede ve bina çevresinde güvenlik önlemleri alınarak kapsamlı delil çalışması yapıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ikamette tamamladığı incelemelerin ardından şahsın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

POLİS EKİPLERİ SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ

Korkunç olayın nasıl gerçekleştiğini ve arkasındaki nedenleri aydınlatmak üzere geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, olayla bağlantılı kişi ya da kişilerin tespit edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Exit mobile version