Başkan Büyükgöz Arapçeşme’de esnafın nabzını tuttu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle ziyaretleri kapsamında Arapçeşme Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde esnafla bir araya geldi. İlçe yöneticilerinin de katıldığı programda işletme sahipleri ziyaret edilerek talep ve öneriler dinlendi, bölgedeki çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında esnaf ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Bölgedeki ticari hareketliliği yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnafın beklentilerini dinleyerek yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Programa, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt ve Arapçeşme Mahalle Başkanı Bahri Kalaçay da katıldı.

Mahallede Yürütülen Çalışmalar Değerlendirildi

Mahalle esnafını tek tek ziyaret eden heyet, işletme sahipleriyle gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Arapçeşme Mahallesi’nde devam eden çalışmalar, esnafın beklentileri ve bölgenin öncelikli ihtiyaçları ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı buluşmada, mahallede yürütülen hizmetlere ilişkin görüşler de paylaşıldı.

“İstişare Önceliğimiz”

Başkan Zinnur Büyükgöz, vatandaş ve esnafla doğrudan iletişim kurmanın önemine dikkat çekerek, yerel yönetim anlayışında istişarenin öncelikli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Esnafın görüş ve önerilerinin belediye hizmetlerinin şekillenmesinde önemli katkı sağladığını belirten Büyükgöz, mahalle ziyaretlerini sürdüreceklerini dile getirdi.

Esnafa Bereketli Kazanç Dileği

Namık Kemal Caddesi boyunca devam eden ziyaret programında heyet, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar ise sorunların yerinde dinlenmesi ve çözüm odaklı yaklaşımın önemine vurgu yaptı.

Exit mobile version