Atatürk Barajı’nda acı son!

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde serinlemek için Atatürk Barajı Gölü'ne giren 14 yaşındaki Murat Yavuz, boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Hilvan ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sıcak havadan bunalan 14 yaşındaki Murat Yavuz, serinlemek amacıyla Atatürk Barajı Gölü kıyısından suya girdi.

Suda Gözden Kayboldu

Bir süre sonra Murat Yavuz’un suda gözden kaybolduğunu fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Şanlıurfa Büyükşehir Arama Kurtarma (ŞUAK) dalgıç ekibi sevk edildi. Dalgıç ekipleri, barajda yaptıkları arama çalışmaları sonucunda Murat Yavuz’un cansız bedenine ulaştı.

Atatürk Barajı’ndaki Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Sudan çıkarılan Murat Yavuz’un boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Murat Yavuz’un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version