Kartepe, siyaset dünyasından gelen acı bir haberle sarsıldı. Kent genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan, duruşu ve çalışmalarıyla iz bırakan Kemal Yıldız hayata gözlerini yumdu. AK Parti Kartepe teşkilatında uzun yıllar önemli görevler üstlenen, eski ilçe yöneticiliği ve geçmiş dönem Kartepe Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan 67 yaşındaki Yıldız’ın vefat haberi, ailesini ve siyaset camiasını yasa boğdu.
BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Evli ve 4 çocuk babası olan Kemal Yıldız’ın cenaze programı da netleşti. Yıldız’ın cenazesi, bugün (29 Haziran Pazartesi) ikindi namazını müteakip Acısu Seyyide Aişe Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından dualarla Acısu Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Cenazeye kent protokolünün, siyaset dünyasının ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.
İşte Kocaeli Gazetesi olarak, Kartepe’mizin ve kentimizin değerli siyasetçilerinden biri olan merhum Kemal Yıldız’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve AK Parti teşkilatına başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.
