Hazırlıklar toplantılarla ele alınıyor
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 16 Mayıs Cumartesi günü Turka Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleştirilecek “Bir Gençlik Şöleni” öncesinde saha ve organizasyon çalışmalarına odaklandı. İl Başkanı Şahin Talus koordinesinde yürütülen süreçte, programın işleyişi ve lojistik detaylar günlük istişare toplantılarıyla masaya yatırılıyor.
Ankara’da il başkanları toplantısı yapıldı
Şölen hazırlıkları kapsamında Ankara’da düzenlenen 179. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Kocaeli heyeti, genel merkez düzeyindeki değerlendirmelere iştirak etti. Toplantıda AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’a; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıdaki hitabında Cumartesi günü Kocaeli’de yapılacak organizasyonun önemine değinerek gençlere davette bulundu.
Teşkilat birimleriyle koordinasyon toplantısı
Ankara temaslarının ardından Kocaeli’de ilçe başkanları, belediye başkanları ve üç kademe il yönetim kurullarının katılımıyla bir değerlendirme toplantısı daha gerçekleştirildi. Toplantıda stadyumdaki yerleşim planı, ulaşım koordinasyonu ve program akışı gibi teknik detaylar gözden geçirildi. İl Başkanı Şahin Talus, hazırlıkların birlik ve uyum içerisinde sürdürüldüğünü belirterek, organizasyonun Kocaeli teşkilatlarının koordinasyonunda en iyi şekilde tamamlanmasını hedeflediklerini ifade etti.

