Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Araç Kiralama Sürecinde Yeni Düzenleme ..

Resmi Gazete’de bugün yer yeni tebliğe göre, araç kiralama tahsilat ve ödemeleri belgelendirme zorunluluğu kapsamında değişiklik yapıldı. Araç kiralama hizmetlerine ilişkin tahsilat ve ödemeler, ilgili tebliğde öngörülen 7 bin TL’lik sınıra bakılmaksızın aracı finansal kurumlar tarafından düzenlenen belgeler ile tevsik edilecek. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ve vergi usul kanunu genel tebliğinde değişiklik yapan

Bu haberin fotoğrafı yok

Resmi Gazete’de bugün yer yeni tebliğe göre, araç kiralama tahsilat ve ödemeleri belgelendirme zorunluluğu kapsamında değişiklik yapıldı.

Araç kiralama hizmetlerine ilişkin tahsilat ve ödemeler, ilgili tebliğde öngörülen 7 bin TL’lik sınıra bakılmaksızın aracı finansal kurumlar tarafından düzenlenen belgeler ile tevsik edilecek.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ve vergi usul kanunu genel tebliğinde değişiklik yapan tebliğe göre, karayolları trafik yönetmeliğine kapsamında tescile yetkili kuruluşlarca kayıt ve tescil edilmesi zorunlu olmayan taşıt ve araçlar hariç olmak üzere, tevsik zorunluluğu kapsamında olanlardan araç kiralama faaliyeti ile uğraşanların verdikleri motorlu kara taşıtı ve motorlu kara aracı kiralama hizmetlerine ilişkin tahsilat ve ödemeler, tebliğle belirlenen 7 bin hadle sınırlı kalınmaksızın, aracı finansal kurumlar tarafından düzenlenen belgeler ile tevsik edilecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonuna yaklaşılırken, memleketlerinde veya tatil
Sıradaki Haber Kocaeli TEM Otoyolu’nda kilometrelerce araç kuyruğu