Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sürücüler dikkat! D-130 bağlantı yolu geçici kapalı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan “Başiskele Kavşağı Koridor Projesi” kapsamında, D-130 Karayolu Gölcük Yeni Yol’dan Ömer Türkçakal Bulvarı (Sahil Yolu) istikametine gidişi sağlayan bağlantı kolu geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan “Başiskele Kavşağı Koridor Projesi”

Büyükşehir Belediyesi’nin “Başiskele Kavşağı Koridor Projesi” kapsamındaki çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yuvacık Kavşağı’nda yol yapım çalışması başlatıldı. D-130 Karayolu Gölcük Yeni Yol’dan Ömer Türkçakal Bulvarı (Sahil Yolu) istikametine gidişi sağlayan bağlantı kolu geçici olarak trafiğe kapatıldı.

TRAFİK İŞARET VE LEVHALARINA DİKKAT EDİLMELİ

Geçici olarak araç trafiğine kapalı olacak yol için sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları istendi. Yol kapama çalışması, 25 Kasım 2025 Salı günü saat 15.00’e kadar devam edecek. Çalışma süresince sürücülerin ve yayaların trafik işaret ve levhalarına dikkat etmeleri önem taşıyor.

ULAŞIM ALTERNATİF GÜZERGAHLARDAN SAĞLANACAK

Kapatılan bağlantı yolu yerine, kavşaktaki alternatif güzergahlar kullanılarak ulaşım sağlanabilecek. D-130 Karayolu istikametinden gelip Ömer Türkçakal Bulvarına bağlanmak isteyen araçlar için belirlenen alternatif güzergahlar, kavşak içindeki yönlendirme tabelalarıyla gösterilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmaların belirtilen tarihler arasında tamamlanarak yolun yeniden trafiğe açılmasının planlandığını bildirdi.

dikkat

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kurulan Doğu Kışla pazarında bu hafta alışveriş
Sıradaki Haber ÖZEL HABER: 1 Mayıs öncesi mesaj net; “Geçinemiyoruz”