Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Araç sahiplerine kötü haber! Akaryakıta zam geldi

25 Temmuz 2025 itibarıyla LPG fiyatlarına 42 kuruş zam yapıldı. Döviz kuru ve brent petroldeki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını yukarı çekmeye devam ediyor.

25 Temmuz 2025 itibarıyla LPG fiyatlarına 42 kuruş zam yapıldı.

Döviz kurundaki hareketlilik ve brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, akaryakıt sektörünü etkilemeyi sürdürüyor. Sektör temsilcilerinin bir gün önce duyurduğu zam, bugünden itibaren geçerli oldu. Türkiye’de döviz kurlarının yüksek seyretmesi ve petrol fiyatlarındaki değişkenlik, yakıt maliyetlerini yukarı çekiyor.

akaryakıt

Bu kapsamda, 25 Temmuz 2025 Cuma sabahı itibarıyla LPG (otogaz) fiyatlarına zam yapıldı. Dün akşam saatlerinde edinilen bilgilere göre, otogazın litre fiyatına 42 kuruşluk artış uygulandı ve bu artış pompaya yansıdı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dünya genelinde gözler ABD ile İran arasında Pakistan’da yürütülen kritik
Sıradaki Haber Altında ezber bozan tahmin: Dev bankalar ne diyor?